Onze werkwijze

Fase 1 - Inventarisatie
Kennismaking - opnemen bestaande situatie - wensen - prijsopgave ontwerp

Wij gaan voor de juiste klik! Een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u thuis of bij ons op kantoor geeft al snel een helder beeld van uw wensen en wat KRACHT3 hierin voor u kan betekenen.

Fase 2 - Ontwerp
Twee verschillende ontwerpen met 3D visualisaties

Al jaar en dag is de mens bezig de ruimte om zich heen in te delen en te veraangenamen. Ruimte, vormgeving en tijd staan in nauwe verbinding met elkaar. Steeds meer verlangen we naar rust en balans in ons drukke werkzame leven. Een krachtig en doordacht ontwerp is de basis om dit te realiseren. Met passie schenken wij die aandacht aan uw leefruimte.

Fase 3 - Werktekeningen
Beplantingsplan - bestratingsplan - verlichtingsplan - kostenraming - offerte

Als het ontwerp bekend is, dan volgen de werktekeningen. De uiteindelijke sfeer van uw buitenruimte wordt bepaald door de juiste afstemming van kleuren en materialen. Voor een goed overzicht, stellen we diverse plannen op zoals o.a. een bestratingsplan, beplantingsplan en verlichtingsplan. De realisatie-offerte mag daarbij uiteraard niet ontbreken.

Fase 4 - Realisatie
Opschonen tuin - grondwerk - bouwkundige werken - bestraten - elektra - aanplant, afwerking

Naast het ontwerp verzorgt KRACHT3 groenarchitectuur ook de totale uitvoering. Gekwalificeerde en ervaren vakmensen zijn van cruciaal belang om te voldoen aan de constante uitdaging om een ontwerp tot leven te brengen. Vertrouwen met alle vormen van het landschap, de bouw, een breed scala aan bouwmaterialen en een volledig inzicht in de constructiemethode van een tuin, zorgen voor een succesvolle realisatie van het tuinontwerp.

Fase 5 - Beheer - onderhoud
Snoeiwerk, onkruidbestrijding, nazorg tuin

Goede nazorg en zorgvuldig beheer van uw buitenruimte is noodzakelijk, om het ontworpen eindbeeld te verwezenlijken. KRACHT3 biedt u de mogelijkheden tot periodiek professioneel tuinonderhoud. Het onderhoudsteam bestaat uit vakbekwame hoveniers om de hoogste standaard van zorg te waarborgen voor uw tuin.

Onze visie

De groen-mensen van KRACHT3 ontwerpen, realiseren en beheren uw buitenruimte vanuit een architectonische visie, passend bij de bebouwing, omgeving en uw wensen als opdrachtgever. De KRACHT3-tuin kenmerkt zich door het gebruik van een krachtige vlakverdeling, samenhangend lijnenspel, afgestemde bladkleuren en –vormen, harmonie, natuurproducten, metalen en exclusieve tuinobjecten. KRACHT3 weet zich in de markt te onderscheiden door: goede service, hoge kwaliteit en oog voor het kleinste detail.

Enkel een ontwerp? Ontwerp en realisatie? Bij ons zijn er vele mogelijkheden om aan uw tuinwens te kunnen voldoen. KRACHT3 geeft u de mogelijkheid te kiezen uit de verschillende onderdelen. KRACHT3 kan betrokken zijn bij enkele delen van het project, of de totale realisatie verzorgen. De ervaring leert ons dat de meeste opdrachtgevers de voorkeur geven aan een totaalpakket, van inventarisatie tot nazorg.

De vooruitstrevende ontwerpen van KRACHT3, een goede werkvoorbereiding, oog voor detail en een ervaren gekwalificeerd team, zorgen ervoor dat elk KRACHT3-project wordt gerealiseerd in de hoogste kwaliteit.

Onze opdrachtgevers bestaan uit particulieren, bedrijven, verenigingen en (semi)publieke instellingen. Daarbij is ons werkgebied Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Engeland, Frankrijk en Italië. Maar ook in andere landen kunnen wij u desgewenst van dienst zijn.